6 συμβουλές για να αξιοποιήσετε ευκαιρίες εργασίας στη Νέα Υόρκη

0

Αν και το Big Apple είναι αρκετά δημοφιλές για νυχτερινή ζωή, παραστάσεις, εστιατόρια και μουσεία, είναι μια υπέροχη πόλη που προσφέρει ευκαιρίες για να συνεχίσετε να προχωράτε. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν κάθε βιομηχανία σε αυτήν την πόλη. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια τεράστια πόλη, μπορείτε να δικτυωθείτε με περισσότερους από έναν τρόπους. Παρακάτω δίνονται 6 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε ευκαιρίες εργασίας στη Νέα Υόρκη.

1. Παραπομπές

Συνήθως, οι άνθρωποι επικοινωνούν με τους προηγούμενους συναδέλφους τους όταν μαθαίνουν για μια θέση εργασίας σε μια εταιρεία. Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος είναι να λαμβάνετε παραπομπές από τις συνδέσεις σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την επόμενη δουλειά σας στην εταιρεία που επιθυμείτε στη Νέα Υόρκη.

Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναπτύξετε τα δίκτυά σας και να μείνετε σε επαφή με άλλους οργανώνοντας συγκεντρώσεις και επανασυνδέσεις. Μερικές φορές, μόνο η αποστολή email είναι επίσης καλή ιδέα για να μείνετε σε επαφή μαζί τους.

2. Ομάδες Αποφοίτων

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος είναι να ελέγξετε τις ομάδες αποφοίτων. Συνήθως, είναι πρόθυμοι να προσφέρουν βοήθεια, ειδικά στη Νέα Υόρκη. Επομένως, είναι καλή ιδέα να παρακολουθήσετε μια παρουσίαση, μια συζήτηση σε πάνελ, μια βραδιά trivia, ένα πάρτι διακοπών ή ένα πρωινό δικτύωσης εάν θέλετε να βρείτε δουλειά στην εταιρεία που επιθυμείτε.

3. Πάρκα σκύλων

Οι Νεοϋορκέζοι τείνουν να πηγαίνουν στα ίδια μέρη σε τακτική βάση. Επομένως, αν περπατάτε καθημερινά τον σκύλο σας στο ίδιο πάρκο, θα συναντήσετε και τους γείτονές σας. Μερικά από τα πιο δημοφιλή πάρκα της πόλης περιλαμβάνουν το Washington Square Park Dog Runs και το Madison Square Dog Run μεταξύ άλλων.

Έτσι, μπορεί να συναντήσετε συναδέλφους σας σε αυτά τα πάρκα. Ως εκ τούτου, είναι καλή ιδέα να επισκέπτεστε αυτά τα πάρκα σε τακτική βάση για να βγάλετε βόλτα τον σκύλο σας.

4. Εθελοντική Εργασία

Οι Νεοϋορκέζοι είναι περισσότερο από πρόθυμοι να υποστηρίξουν την κοινότητά τους. Για το σκοπό αυτό οργανώνουν και παρακολουθούν εράνους σε τακτική βάση. Εκτός από αυτό, προσφέρονται επίσης εθελοντικά για να δώσουν πίσω στην κοινότητα. Έτσι, ο εθελοντισμός προσφέρει μια ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

5. Happy Hours

Στη Νέα Υόρκη, οι άνθρωποι τείνουν να πίνουν ποτά με τους φίλους, τους συναδέλφους και άλλους ανθρώπους μετά τη δουλειά. Συχνά, σε αυτές τις συγκεντρώσεις συμμετέχουν και άλλοι επαγγελματίες. Επομένως, είναι καλή ιδέα να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή. Αυτές τις μέρες, μερικά από τα δημοφιλή μέρη όπου οι άνθρωποι κάνουν παρέα είναι τα Del Frisco’s, Red Rooster και Mad Dog & Beans. Παρακολουθώντας μια ευτυχισμένη ώρα, μπορεί να συναντήσετε κάποιον που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε δουλειά.

6. Καφετέριες

Αντί να μπουν σε μια αίθουσα συνεδριάσεων ή να νοικιάσουν έναν χώρο γραφείου, οι Νεοϋορκέζοι τείνουν να συζητούν τα επαγγελματικά τους θέματα σε καφετέριες. Επομένως, θα πρέπει να μένετε σε καφετέριες για αρκετό καιρό με την ελπίδα να ακούσετε συνεντεύξεις για δουλειά, συνεδρίες επιχειρηματικής στρατηγικής και προσφορές επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε πολλούς επαγγελματίες ελεύθερους επαγγελματίες και άλλα άτομα σε καφετέριες. Έτσι, μπορεί να τους συναντήσετε για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να βρείτε δουλειά.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε ευκαιρίες εργασίας στη Νέα Υόρκη.