Όλα για τα έπιπλα βεράντας Carter Grandle

0

Πρόσφατα, είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το σπίτι ενός φίλου που είχε αγοράσει ένα έπιπλο βεράντας Carter Grandle. Πρέπει να ομολογήσω ότι έμεινα έκπληκτος με την ποιότητα των υλικών και την κατασκευή, έτσι αποφάσισα να ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά στα έπιπλα Carter Grandle.

Με έδρα τη Φλόριντα, ο Carter Grandle κατασκευάζει εκλεκτά έπιπλα σπιτιού, όπως έπιπλα βεράντας, ανάκλιντρα, καρέκλες, ομπρέλες και πολλά άλλα, εδώ και αρκετά χρόνια.

Όπως ίσως γνωρίζουν ορισμένοι, η εταιρεία έχει βγει από μια δύσκολη οικονομική συγκυρία πρόσφατα. Τον Νοέμβριο του 2006 αναγκάστηκαν να κλείσουν προσωρινά το εργοστάσιό τους λόγω της πτώχευσης 3 μεγάλων πελατών τους. Ωστόσο, ο Carter Grandle κατάφερε να εξασφαλίσει πρόσθετη χρηματοδότηση και ξεκίνησε την παραγωγή ξανά ένα μήνα αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2006.

Η εταιρεία ξεκίνησε αρχικά το 1988. Πωλούν τα έπιπλά τους μέσω του καταστήματός τους στη Sarasota της Φλόριντα, καθώς και έχουν απίστευτη επιχειρηματική παρουσία με ταχυδρομικές παραγγελίες και παρουσία στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε παράγουν μέσω του Διαδικτύου. Αυτό κάνει τα ψώνια παιχνιδάκι για οποιονδήποτε σε όλη τη χώρα. Ο ιστότοπός τους διαθέτει μια πλήρη σειρά προϊόντων μαζί με φωτογραφίες και πλήρεις λεπτομέρειες για κάθε προϊόν που μεταφέρουν.

Για παράδειγμα, η σειρά επίπλων βεράντας Carter Grandle διατίθεται σε τόσα πολλά διαφορετικά στυλ, χρώματα και υλικά. Ο φίλος μου είχε όμορφες σκούρες καφέ ψάθινες καρέκλες που συνοδεύονταν από όμορφα γεμισμένα μαξιλάρια καθίσματος που ήταν εξαιρετικά άνετα.

Η ποιότητα του τραπεζιού και των καρεκλών της βεράντας ήταν αυτό που τράβηξε πραγματικά την προσοχή μου. Ήταν χτισμένα σε πέτρα. Μπορείτε απλά να δείτε και να νιώσετε τη διαφορά στην κατασκευή. Δεν ήταν σαν κάποια από τα φτηνά, ταλαντευόμενα έπιπλα εξωτερικού χώρου που βρίσκεις τόσο συχνά σε εκπτωτικά καταστήματα.

Αν αναζητάτε ποιότητα και άνεση σε έπιπλα και προμήθειες εξωτερικού χώρου, τότε ίσως θέλετε να ρίξετε μια σοβαρή ματιά στα έπιπλα βεράντας Carter Gradle.