Τζαζ Ανεβάστε το Γραφείο σας!

0

Βρήκατε λοιπόν τον ιδανικό χώρο γραφείου που χρειάζεστε και είστε όλοι έτοιμοι για μετακόμιση, εκτός από το ότι είναι λίγο αραιός και χωρίς ενδιαφέρον μέσα. Ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να κάνετε όχι μόνο τους υπαλλήλους σας πιο χαρούμενους αλλά και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας;

Πρώτον, θα πρέπει να εξετάσουμε τους τοίχους – ενώ ορισμένες εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης δεν θα είναι πολύ χαρούμενες που ρίχνετε μπογιά πάνω από τον τοίχο a la Jackson Pollock, ίσως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τυχόν ψεγάδια ή ξεφλούδισμα. Θα μπορούσατε επίσης να αγοράσετε κάποιο έργο τέχνης (ή ακόμα και να το ζωγραφίσετε μόνοι σας!) για να προσθέσετε μια νέα διάσταση και κουλτούρα στο περιβάλλον.

Θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε έναν καθρέφτη για να προσθέσετε μια κλασική εντύπωση αυξημένου χώρου ή ίσως να προσθέσετε περισσότερο φωτισμό για να φωτίσετε το γραφείο. Μπορείτε ακόμη να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμβουλευτείτε έναν εσωτερικό σχεδιασμό σχετικά με κομψές επιλογές για το χώρο εργασίας, εάν δεν το νιώθετε έτοιμο.

Τώρα, τι θα λέγατε για τα έπιπλα; Ξοδέψτε λίγο περισσότερο και επενδύστε σε μερικά κομψά γραφεία και καρέκλες. Εργαστείτε με στυλ και κάντε τους υπαλλήλους σας να νιώσουν ότι εργάζονται σε μια σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση με μερικά λαμπερά νέα γραφεία και καρέκλες.

Θα μπορούσατε επίσης να λάβετε υπόψη τους εργονομικούς παράγοντες των επίπλων και να ελαχιστοποιήσετε την καταπόνηση του λαιμού και της πλάτης για τους εργαζομένους σας

Επιτέλους, πάρτε μερικά gadgets! Ο χώρος εργασίας σας θα πρέπει να είναι τόπος ευτυχίας αλλά και εργασίας, καθώς αυτό θα αυξήσει το ηθικό και την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Αγοράστε μερικούς νέους υπολογιστές με ενημερωμένο λογισμικό για να βεβαιωθείτε ότι η εργασία είναι γρήγορη, γρήγορη και απλή. Θα μπορούσατε ακόμη να τοποθετήσετε τραπέζι ποδοσφαίρου/σνούκερ στο γραφείο ή να σηκώσετε μια τηλεόραση στη γωνία. είναι ένα υπέροχο κομμάτι συζήτησης και καλό για να σπάσει ο πάγος. Απλώς θυμηθείτε, αυτό δεν είναι MI6 και δεν είστε Q – κρατήστε το λογικό και μην δημιουργείτε πάρα πολλούς περισπασμούς.

Αυτές οι συμβουλές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για εταιρείες δημιουργικού και πολυμέσων, όπως αυτές που βρίσκονται σε κοσμοπολίτικες πόλεις, όπως το Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Λονδίνο. Χώρος γραφείων στο Μάντσεστερ είναι επί του παρόντος καυτό ακίνητο λόγω της δημιουργικής έκρηξης εντός της πόλης, ιδιαίτερα παράλληλα με την εμβληματική ανάπτυξη mediacity:uk.

Οι εταιρείες πολυμέσων βασίζονται στη διαμόρφωση ενός δημιουργικού περιβάλλοντος για να εμπνεύσουν το εργατικό δυναμικό, και παρόλο που μπορεί να μην είναι απλό να έχετε ένα νευρικό εξωτερικό, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε ένα εντυπωσιακό εσωτερικό γρήγορα και φθηνά.

Τέτοια γραφεία συχνά αφήνουν μια μόνιμη εντύπωση στους πελάτες και τους εργαζόμενους, επομένως ανεξάρτητα από την επιχείρησή σας, θα πρέπει να σκεφτείτε λίγο τη διακόσμηση.