Σχετικά με τις Αγγλικές Τεχνικές Συνέντευξης Εργασίας

0

Τα αγγλικά είναι μια επίσημη γλώσσα που χρησιμοποιείται παντού. Ειλικρινά μιλώντας, είναι μια κύρια γλώσσα που μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Αν δεν έχετε ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα, δεν θα μπορέσετε να επιβιώσετε στην ανταγωνιστική αγορά. Σήμερα, ο συνεντευξιαζόμενος αναμένεται να απαντήσει με ακρίβεια και σωστά στα αγγλικά και αυτό επίσης με πλήρη σιγουριά.

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα στο να μιλούν σωστά και άπταιστα αγγλικά. Στις μέρες μας οι εργοδότες συνήθως κάνουν συνεντεύξεις στα αγγλικά. Ο υπάλληλος υποχρεούται να προσδιορίσει μια γλώσσα διαφορετική από τη μητρική του γλώσσα. Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι πολύ απειλητική. Οι υποψήφιοι όχι μόνο πρέπει να αποδείξουν τα προσόντα σας για τη θέση μπροστά στον συνεντευκτή, αλλά πρέπει επίσης να το κάνουν ενώ μιλούν μια ξένη γλώσσα όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Οι ερωτήσεις γίνονται από τον συνεντευκτή στα αγγλικά και ο ερωτώμενος πρέπει να τις απαντήσει άπταιστα στην ίδια γλώσσα.

Σε αυτό το άρθρο, θα ήθελα να σας παρέχω διαφορετικούς τρόπους για να διακριθείτε στις συνεντεύξεις στα αγγλικά. Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο.

Εάν θέλετε να πετύχετε σε μια συνέντευξη, τότε πρέπει να προετοιμάσετε απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για μια συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, μπορεί να σας γίνουν διάφορες ερωτήσεις στα Αγγλικά. Μόνο μια κακή ή ακατάλληλη απάντηση μπορεί να ξεχωρίσει και να σας κοστίσει τη δουλειά. Απλά κάντε πρόβες όσο περισσότερο μπορείτε.

Ο ερευνητής συνήθως σας ρωτά για τα προσόντα σας. Θυμηθείτε ότι η απάντηση σε αυτή την ερώτηση πρέπει να δοθεί σε παρελθόντα χρόνο. Συζητάτε για τα μαθήματα που έχετε ήδη ολοκληρώσει. Αλλά εάν αυτή τη στιγμή παρακολουθείτε κάποιο μάθημα, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ενεστώτα για να μιλήσετε για το συγκεκριμένο μάθημα.

Μια άλλη σημαντική ερώτηση που είναι αρκετά δύσκολη και συχνά τίθεται από τον εργοδότη σχετίζεται με τις δεξιότητες του υποψήφιου υποψηφίου. Λοιπόν, είναι μια χρυσή ευκαιρία για εσάς να λάμψετε. Η απάντησή σας σας διακρίνει από τους υπόλοιπους υποψηφίους. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς να δείξετε τις ικανότητες και την εμπειρία σας. Απλώς πλαισιώστε μια καλή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση πριν εμφανιστείτε για συνέντευξη.

Λοιπόν, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν εμφανιστείτε σε συνέντευξη είναι να μην είστε νευρικοί. Ακόμα κι αν είστε νευρικοί, μην το δείξετε στον συνεντευκτή. Ένας εργοδότης περιμένει πάντα να γράψετε άψογα αγγλικά καθ’ όλη τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Μην του δώσετε καμία ευκαιρία να υποδείξει το λάθος σας. Απλά να είστε σίγουροι και ψύχραιμοι.