Προμηθευτής Σκηνών σε Bathinda

0

SHIV SHAKTI

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΦΗΣ (Προμηθευτής σκηνών στο bathinda)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Bibi Wala Road, κοντά στο Durga Mandir, Bathinda

+91 94174-17978

Η εταιρεία με χαρά παρουσιάζεται ως ένας από τους κορυφαίους και φημισμένους κατασκευαστές και προμηθευτές χονδρικής υψηλής ποιότητας σκηνών, όπως οικογενειακές σκηνές, σκηνές κατασκήνωσης, σκηνές από καμβά, σκηνές γάμου, σκηνές πάρτι, σεντόνια PVC, χαλάκια, κουρτίνες, Προμήθειες παραγγελίας επίπλων & σκηνών για κάθε ανάγκη και περίσταση. Η εταιρεία αναγνωρίζεται κυρίως ως προμηθευτές σκηνών στο bathinda.

Το Shiv shakti tent and dyeing works είναι ο καλύτερος προμηθευτής σκηνών στην περιοχή Bathinda με περισσότερους από 2000 πελάτες. Οι πελάτες των εργασιών σκηνής και βαφής shiv shakti είναι πολύ ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες και τις τιμές τους. Λένε με την εμπειρία τους ότι το shive shakti tent and dyeing works είναι ο καλύτερος προμηθευτής σκηνής στο bathinda. Οι άλλες υπηρεσίες τους είναι επίσης πολύ αξιόλογες. για παράδειγμα η υπηρεσία catering των σκηνών shiv shakti και οι εργασίες βαφής είναι επίσης πολύ ωραία. παρέχουν προϊόντα υψηλής ποιότητας με πολύ χαμηλότερες τιμές. Παρέχουν την υπηρεσία σκηνής, μη υφασμένα χαλιά, ψάθες, έπιπλα, φωτιστικά, κουρτίνες, περσίδες, ψάθες φαγητού Ψάθες Quir και όλα τα άλλα προϊόντα που απαιτούνται για την οργάνωση μιας καλής λειτουργίας πάρτι. Το υλικό που χρησιμοποιείται από τη σκηνή shiv shakti και τις εργασίες βαφής (καλύτερος προμηθευτής σκηνών στο bathinda, καλύτερος προμηθευτής κουρτινών στο bathinda, καλύτερος πάροχος χαλιών στο bathinda, καλύτερος διοργανωτής πάρτι στο bathinda, καλύτερος πάροχος επίπλων για γάμους πάρτι και άλλες λειτουργίες στην περιοχή Bathinda, πάροχοι χαλιών φαγητού στο Bathinda, πάροχος φωτιστικών για λειτουργίες στο Bathinda, καλύτερος πάροχος υπηρεσιών cartering στο bathinda, πάροχος φύλλων pvc στο bathinda) είναι πολύ καλός.

Παρέχουμε σκηνές καλύτερης ποιότητας με μοναδική δεξιοτεχνία. Είμαστε οι καλύτεροι προμηθευτές σκηνών στο Bathinda. Οι σκηνές μας διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και στυλ. Κάνουμε επίσης παραμετροποίηση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη. Η ομάδα ειδικών ραπτών και σχεδιαστών μας έχει ενημερωμένη γνώση του κλάδου και συντονίζεται με τους πελάτες ενώ εργάζεται σε ένα έργο.

Μια ερώτηση για εσάς…
Έχετε ένα όμορφο σπίτι, αλλά τι άλλο χρειάζεστε για να το κάνετε ένα όμορφο σπίτι;

Έπιπλα εσωτερικού χώρου και διακόσμηση… ναι έτσι είναι

Η εταιρεία μας προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα από ψάθες από γιούτα, κουρτίνες, χαλιά, σεντόνια από PVC, έπιπλα, καρέκλα γάμου, είδη σπιτιού, κάθετες περσίδες, χαλάκια φαγητού, ψάθες κ.λπ. Αυτά τα είδη είναι διαθέσιμα για οικιακή προμήθεια καθώς και για ειδικές περιστάσεις.

Μια φορά δώστε μας την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε… !!!!

Σας ευχαριστώ