Ντουλάπια μπάνιου Bamboo: Η νέα εναλλακτική λύση στο ξύλο

0

Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα δέντρα που συλλέγονται για τη δημιουργία πραγματικών προϊόντων ξύλου χρειάζονται συχνά δεκαετίες για να φτάσουν στο επίπεδο ωριμότητας που απαιτείται για τη συγκομιδή τους. Εξαιτίας αυτού, το ξύλο γίνεται σιγά-σιγά ένας εξαντλημένος πόρος. Αυτό το γρασίδι, από την άλλη, είναι άφθονο τώρα και μπορεί να ωριμάσει πλήρως σε μόλις τέσσερα χρόνια, καθιστώντας το πιο βιώσιμο φυσικό πόρο. Οι φιλικοί προς το περιβάλλον άνθρωποι ενθαρρύνονται να ελέγξουν ξανά με τον κατασκευαστή ότι αγοράζουν τα προϊόντα τους για να βεβαιωθούν ότι το γρασίδι συγκομίστηκε με τρόπο φιλικό προς τη γη.

Χωρίς ζημιές από την υγρασία

Το ξύλο συχνά απορροφά υγρασία και νερό, με αποτέλεσμα να διογκώνεται και να χάνει το αρχικό του σχήμα. Αυτή η εναλλακτική λύση ξύλου δεν απορροφά την υγρασία με τον ίδιο τρόπο που απορροφά το ξύλο, καθιστώντας το μπαμπού μια εξαιρετική επιλογή για έργα ανακαίνισης μπάνιου, ειδικά εάν τα μέλη της οικογένειας απολαμβάνουν εξαιρετικά ζεστά ντους. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν θα ανησυχούν για το ότι τα μπαμπού ντουλάπια του μπάνιου τους παραμορφώνονται όσο περνάει ο καιρός. Αντίθετα, μπορούν να απολαύσουν ένα δωμάτιο που θα έχει την ίδια οπτική εμφάνιση μετά από χρόνια όπως την ημέρα που συναρμολογήθηκαν για πρώτη φορά τα προϊόντα τους.

Διαρκής

Οι περισσότεροι φαίνεται να έχουν την εντύπωση ότι δεν θα είναι τόσο ανθεκτικό όσο το ξύλο επειδή τεχνικά είναι γρασίδι, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο. Αυτό το υλικό έχει αποδειχθεί πιο ανθεκτικό από το ξύλο στις περισσότερες περιπτώσεις. Μπορεί να αντέξει λίγη κατάχρηση, να κρατήσει περισσότερο βάρος από τα πιο ανθεκτικά ξύλινα ράφια σε ορισμένες περιπτώσεις και, μέχρι στιγμής, διαρκεί περισσότερο. Αυτή η εναλλακτική του ξύλου έχει τη δυνατότητα να διαρκέσει περισσότερο από τα έπιπλα του σπιτιού σας σήμερα, διατηρώντας παράλληλα την ομορφιά τους.

Προμηθευτός

Επειδή αυτός ο πόρος εξακολουθεί να είναι άφθονος στον κόσμο, η πρόσφατη αύξηση της ζήτησης για αυτόν τον φυσικό πόρο δεν έχει οδηγήσει σε αύξηση των τιμών. Αντίθετα, το εύρος τιμών για αυτό το υλικό εξακολουθεί να είναι προσιτό για οικογένειες με ποικίλα εισοδήματα. Αφού εγκατασταθούν τα ντουλάπια μπάνιου από μπαμπού, παραμένουν προσιτά για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Δεν απαιτούνται ειδικά χημικά ή συντήρηση για να διατηρήσετε το σπίτι σας όμορφο, εκτός από το να λιώσετε το υλικό και να το καθαρίσετε περιστασιακά με ζεστό σαπούνι και νερό.

Διαφορετικά χρώματα και στυλ

Το μπαμπού μπορεί να μετατραπεί σε διάφορα στυλ και μπορεί να λερωθεί με τρόπο όπως το ξύλο, καθιστώντας αυτό το νέο οικοδομικό υλικό εξίσου ευέλικτο όπως το ξύλο όταν πρόκειται για εκ νέου διακόσμηση. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να λερώνουν αυτό το υλικό με προσοχή. Δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με το ξύλο, επομένως λίγη εξάσκηση σε ένα μικρό, δυσδιάκριτο κομμάτι από τα ράφια σας είναι μια καλή ιδέα.

Τα έργα αναδιαμόρφωσης μπορούν να γίνουν με έναν από τους δύο τρόπους: μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα το σπίτι σας να γίνει λιγότερο ελκυστικό ή να καταλήξετε σε ένα σπίτι που απαιτεί λιγότερη συντήρηση και έχει μεγαλύτερη οπτική γοητεία. Τα ντουλάπια μπάνιου από αυτό το υλικό σας βοηθούν να κάνετε το τελευταίο, παρέχοντάς σας ένα μοναδικό σχέδιο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας που απαιτεί ελάχιστη έως καθόλου συντήρηση από μέρους σας. Αφιερώστε χρόνο για να ερευνήσετε αυτήν τη φιλική προς τη γη επιλογή για να ανακαλύψετε όλα τα άλλα οφέλη που έρχονται με αυτές τις μοναδικά σχεδιασμένες προσθήκες στο σπίτι σας.