Η διαφορά μεταξύ ενός σταθμού εργασίας και ενός γραφείου

0

Τα εργασιακά περιβάλλοντα είναι πολύ σημαντικά καθώς προσφέρουν ποιότητα και εμπλουτισμό της απόδοσης της εργασίας. Σημαντική είναι επίσης η οντότητα που κατέχει τα έργα στα οποία εργαζόμαστε και ο δεδομένος χώρος που χρειαζόμαστε για την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών. Ενώ μερικοί άνθρωποι προτιμούν το παραδοσιακό γραφείο γραφείου, άλλοι είναι πιο ανοιχτοί στον πιο μοντέρνο σταθμό/γραφείο υπολογιστών.

Με τόσα πολλά γραφεία στην αγορά και διαθέσιμα για συλλογή, είναι δύσκολο μερικές φορές να πάρεις μια γρήγορη απόφαση για το τι είναι καλύτερο για τον χρήστη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να ταξινομήσετε ακριβώς τον χώρο που θα χρησιμοποιηθεί για εξοπλισμό υπολογιστών, χαρτιά, τηλέφωνο και άλλες προμήθειες εργασίας.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να σκεφτείτε είναι ότι εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το κομμάτι ως μέρος της διακόσμησης του δωματίου σας, τότε πρέπει να εξετάσετε πόσο άνετα είναι (και εργονομικά), τη συμβατότητα, την ποιότητα, την αντοχή και επίσης το δικό σας γούστο. είτε θα είναι είτε μοντέρνο, κλασικό κ.λπ. Όποιο κι αν επιλέξετε, κάθε τύπος γραφείου έχει ξεχωριστά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Διαφορές

• Σταθμός/γραφείο υπολογιστών. Όταν εξετάζετε τα γραφεία υπολογιστών, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η αγορά είναι γεμάτη με γραφεία που είναι ενισχυτικά χώρου, κομψά και ευέλικτα με μοντέρνο σχεδιασμό. Ένα γραφείο υπολογιστή εξοικονομεί πολύ χώρο δαπέδου και τοίχου σε σύγκριση με ένα τυπικό γραφείο. Τα περισσότερα από αυτά τα γραφεία πρέπει να συναρμολογούνται και τείνουν να είναι πολλαπλών επιπέδων, σε ορισμένες περιπτώσεις που κυμαίνονται από ένα μόνο επίπεδο έως επτά. Είναι επίσης πολυδιαμερισματικά. Αυτά τα γραφεία έχουν σχεδιαστεί για να χωρούν σχεδόν οτιδήποτε σχετίζεται με τον υπολογιστή. Ωστόσο, λόγω όλων αυτών των απτών χαρακτηριστικών, το γραφείο αφήνεται μερικές φορές με μικρότερο χώρο εργασίας, γεγονός που μπορεί να εμποδίσει την απόδοση της εργασίας.

• Γραφείο. Σε αντίθεση με το σταθμό/γραφείο υπολογιστών, τα περισσότερα γραφεία, τα οποία μερικές φορές αναφέρονται ως τα “παραδοσιακά” γραφεία σας, έρχονται κυρίως σε κάποιο είδος ξυλουργικής με τελειωμένο λεκέ. Αυτά τα γραφεία είναι συνήθως πολύ μεγαλύτερα από το γραφείο του υπολογιστή και μπορεί να είναι κλασικά ή μοντέρνα. Είναι μονού επιπέδου και διατίθενται σε ποικιλία σχημάτων και μεγεθών. Τα γραφεία είναι κατασκευασμένα με χώρο για να φιλοξενούν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, όπως υπολογιστές, με άφθονο επιπλέον χώρο αποθήκευσης και χώρο εργασίας. Τα γραφεία γραφείου είναι πιθανότατα πιο ακριβά από το γραφείο υπολογιστή, αλλά η αντοχή τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Η επιλογή του σωστού γραφείου είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της διαμόρφωσης ενός χώρου γραφείου. Ενώ και τα δύο έχουν τις διαφορές τους, καθορίστε ποιες είναι οι ανάγκες σας και ποιος τύπος γραφείου θα σας ωφελήσει καλύτερα.