Ευελιξία μοντέρνων ξύλινων σκαμπό μπαρ

0

Το ξύλο είναι άψογα όμορφο και κουβαλά μαζί του απαράμιλλη κομψότητα. Εάν αγοράζετε έπιπλα που κατασκευάζονται με την καλύτερη ποιότητα ξύλου, τότε είναι πολύ απίθανο να χρειαστεί να τα αλλάξετε ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια χρήσης.

Εάν διευθύνετε ένα εστιατόριο, είναι πολύ δύσκολο να προσαρμόσετε τα μεταλλικά σκαμπό σε όλους τους τύπους των ρυθμίσεων. Οι ξύλινες καρέκλες μπαρ είναι άνετες και προσαρμόζονται καλά σε όλες τις ρυθμίσεις, είτε μεγάλες είτε μικρές. Το καλύτερο χαρακτηριστικό των ξύλινων επίπλων είναι ότι ταιριάζουν και σε όλα τα είδη επίπλων. Τα ξύλινα έπιπλα πηγαίνουν καλά στα σπίτια καθώς και σε κάθε είδους εσωτερικούς χώρους και διακόσμηση.

Τα μπαρ έχουν γίνει αναπόφευκτο μέρος στα σύγχρονα εστιατόρια σήμερα. Υπάρχει μια κοινή παρανόηση σχετικά με τις ξύλινες καρέκλες μπαρ ότι αυτές είναι εύθραυστες σε σύγκριση με αυτές που είναι κατασκευασμένες από μέταλλο. Ωστόσο, μόλις τα χρησιμοποιήσετε, θα μάθετε πόσο πολύτιμο είναι. Τα σύγχρονα ξύλινα σκαμπό κατασκευάζονται με κορυφαία ξύλα όπως δρυς, κερασιά, σφενδάμι και άλλα όπως τικ, μαόνι και μπαμπού.

Μια άλλη πολύ σημαντική πτυχή των σύγχρονων ξύλινων σκαμπό μπαρ είναι ότι μπορείτε να τα βάψετε επανειλημμένα όποτε προκύψει ανάγκη. Συχνά, οι εστιάτορες αλλάζουν διακόσμηση και εξοπλισμό για να ανανεώσουν την εμφάνιση του εστιατορίου. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά την παλιά μπάρα Wood και να μειώσετε τα έξοδα. Ομοίως, μπορείτε επίσης να τα βάψετε εάν θέλετε να έχετε μια νέα εμφάνιση.

Είδη Ξύλινων Σκαμπώ Μπαρ

Υπάρχουν διάφορα είδη καρεκλών και σκαμπό μπαρ διαθέσιμα στην αγορά, για παράδειγμα, American, Crown, School House, Vertical Slat και Window κ.λπ. Αυτά τα σκαμπό μπαρ έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί από την BIFMA για εμπορική χρήση. Αυτές οι ξύλινες καρέκλες μπαρ είναι κατασκευασμένες από σκληρό ξύλο υψηλής ποιότητας.

Επίσης, οι ξύλινες καρέκλες μπαρ και τα σκαμπό είναι σκαλισμένα άψογα σε σύγκριση με τα μεταλλικά. Πολλοί έμποροι λιανικής επίπλων κατασκευάζουν επίσης σκαμπό μπαρ βαμμένα σε δύο διαφορετικές όψεις, γεγονός που δίνει μια μοναδική εμφάνιση. Τέτοια σκαμπό έχουν συνήθως δύο χρώματα, μια ανοιχτή και σκούρα αντίθεση, η οποία δίνει μια ελκυστική και ελκυστική εμφάνιση στους πελάτες.

Κατασκευή Ξύλινου Σκαμπώ Μπαρ

Τα ξύλινα σκαμπό κατασκευασμένα από σκληρό ξύλο είναι άψογα κατασκευασμένα και δίνουν λάμψη μεγάλης διάρκειας. Το σκληρό ξύλο απαιτεί καρφιά, σύνθετα υλικά και ανθεκτικές βίδες. Αν και το σκληρό ξύλο είναι ακριβό, βγαίνει με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Από πού να αγοράσετε μοντέρνα ξύλινα σκαμπό μπαρ;

Μπορείτε να αγοράσετε ξύλινη καρέκλα από οποιοδήποτε κατάστημα επίπλων που τις διαθέτει. Αυτά είναι επίσης διαθέσιμα σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπου υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σκαμπό μπαρ για να διαλέξετε. Ωστόσο, όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω Διαδικτύου, θα πρέπει πάντα να προσέχετε τους λιανοπωλητές που έχουν ένα καθιερωμένο όνομα στην επιχείρηση.