Αυξήστε την ασφάλεια στην εργασία – Κάντε έναν έλεγχο ιστορικού με αριθμό κοινωνικής ασφάλισης

0

Στις μέρες μας, όταν οι εργοδότες βρίσκουν νέους αιτούντες για το χώρο εργασίας, ένα πράγμα που εξετάζουν ιδιαίτερα είναι η ασφάλεια. Ένας τρόπος που κάνουν για να μάθουν κάτι για αυτόν τον νέο αιτούντα είναι να κάνουν έλεγχο ιστορικού με αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.

Πριν οι εργοδότες βασίσουν την αξιολόγησή τους για έναν αιτούντα μέσω των συνεντεύξεων και των γραπτών εγγράφων που υποβάλλουν. Αλλά τώρα αυτό το στυλ ελέγχου ιστορικού δεν είναι πλέον τόσο αξιόπιστο. Τα έγγραφα μπορούν να πλαστογραφηθούν και οι συνεντεύξεις μπορούν να γίνουν πράξη, αλλά όχι οι κυβερνητικές δηλώσεις από το παρελθόν. Το ερώτημα τώρα είναι τι πραγματικά μπορείτε να μάθετε κάνοντας έναν έλεγχο ιστορικού με αριθμό κοινωνικής ασφάλισης σε κάποιον;

Η απάντηση είναι απλή, σχεδόν τα πάντα! Ναι καλά ακούσατε. Οι αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης πριν χρησιμοποιήθηκαν ξεκάθαρα για φορολογικούς σκοπούς. Αλλά τώρα, πολλές περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αποκτηθούν χρησιμοποιώντας αυτόν τον τύπο αναζήτησης. Μερικές από τις πληροφορίες που μπορείτε να λάβετε είναι το όνομα, οι αριθμοί επικοινωνίας και η κατοικία. Μπορείτε ακόμη να συνεχίσετε την αναζήτησή σας για αυτό μπορεί επίσης να δώσει οικονομικά και ποινικά αρχεία που αποτελούν τη βάση για ελέγχους ασφάλειας και ιστορικού. Ακόμη και το εκπαιδευτικό και το εργασιακό ιστορικό μπορούν να φανούν σε αυτήν την αναζήτηση, ώστε να είστε σίγουροι εάν αυτά που αναγράφονται στο βιογραφικό τους είναι πραγματικά αληθινά.

Ένα καλό πράγμα για τον έλεγχο ιστορικού με αριθμό κοινωνικής ασφάλισης είναι ότι κανένα άτομο δεν μπορεί να έχει τον ίδιο λογαριασμό. Τα SSN εκδίδονται ειδικά έτσι ώστε δύο άτομα να μην μπορούν να έχουν τον ίδιο ακριβή αριθμό. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτός που ελέγχετε είναι ποιος ακριβώς θέλετε.

Το Διαδίκτυο ήταν επίσης μια καλή πηγή πληροφοριών για τους εργοδότες που θέλουν να ελέγξουν κάποιον. Χρησιμοποιούν μηχανές αναζήτησης για να εξετάσουν ορισμένες από τις βασικές πληροφορίες των αιτούντων, ελπίζοντας ότι θα μπορούσαν να βρουν κάτι χρήσιμο. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο η χρήση SSN.

Κάνοντας μια αναζήτηση βασικά χρησιμοποιώντας απλώς το όνομα και την άρτια κατάσταση θα σας δώσει τόσο πολλαπλά αποτελέσματα που θα χρειαστεί τόσος χρόνος για να βρείτε το σωστό. Η χρήση του SSN θα μειώσει ουσιαστικά τον χρόνο αναζήτησης και κοσκίνισης πιθανών αντιστοιχιών στο μισό.

Εάν δεν ξέρετε πού να κάνετε αυτό το είδος αναζήτησης, μην ανησυχείτε. Λόγω της τεχνολογίας σήμερα, υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι που προσφέρουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Για μια τιμή, μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση ιστορικού κατά αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. Θα παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Δίνουν ακόμη και εκτυπώσεις για προσωπική χρήση.

Μπορείτε να αυξήσετε την ασφάλεια του χώρου εργασίας σας δέκα φορές όταν κάνετε αυτόν τον τύπο αναζήτησης. Κάνοντας έλεγχο ιστορικού από τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης μπορεί να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο, χρήματα, κόπο, ακόμη και ζωές. Η ασφάλεια είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στη ζωή οποιουδήποτε, γι’ αυτό μην το παίρνετε χαμπάρι.