Ασφάλεια στο χώρο εργασίας – Slip and Fall, Fake Falls

0

Ένα πολύ συνηθισμένο ατύχημα στο χώρο εργασίας είναι αυτό που περιλαμβάνει ένα γλίστρημα και πτώση. Κάποιος που γλιστράει και πέφτει σε μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να σπάσει το ισχίο του, τον καρπό του ή να βλάψει τον αγκώνα του. Μπορεί ακόμη και να ραγίσουν το κεφάλι τους στο πεζοδρόμιο μαζί με κοψίματα και μώλωπες. Ακόμη και μια μικρή επίσκεψη σε ένα τοπικό γραφείο επείγουσας φροντίδας της γειτονιάς θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια βόλτα με ασθενοφόρο στο κεντρικό νοσοκομείο για περισσότερες ακτινογραφίες και περισσότερες εξετάσεις. Αυτά τα πράγματα μπορούν να σας κοστίσουν έως και 20.000 $ προτού καν γυρίσετε ή συνειδητοποιήσετε ότι συνέβη ένα ατύχημα. Εντάξει, ας μιλήσουμε.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποτρέψετε το γλίστρημα και τις πτώσεις στο χώρο εργασίας. Το αντιολισθητικό δάπεδο βοηθάει και δεν πρέπει να ανησυχείτε μόνο για τους υπαλλήλους σας. Τι γίνεται με τους πελάτες στο κατάστημά σας, τους πωλητές σας που κάνουν παραδόσεις. Εάν η πίσω πόρτα σας είναι πολύ βαριά ή υπάρχει υπερβολική κλίση για τα χειροκίνητα φορτηγά που χρησιμοποιούσαν οι πωλητές σας στα εμπορεύματα, μπορεί να σκοντάψουν και να πέσουν. Οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν σκάλες στο χώρο αποθήκευσης ή προσπαθούν να μεταφέρουν πάρα πολλά ενώ βρίσκονται εκτός ισορροπίας είναι μια άλλη κοινή αιτία ατυχημάτων ολίσθησης και πτώσης.

Έπειτα, υπάρχουν οι ψεύτικες πτώσεις με τους υπαλλήλους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη δουλειά, καθώς πηγαίνουν στον δικηγόρο τους, ο οποίος τους παραπέμπει στον καλύτερό τους φίλο έναν συμβατικό χειροπράκτη για να καταστήσει αυτόν τον υπάλληλο ανάπηρο. Πριν το καταλάβετε, έχουν ήδη υποβάλει μήνυση και πιθανώς ελπίζουν να συμβιβαστούν εξωδικαστικά με την ασφαλιστική σας εταιρεία. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες που προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτό, και δικηγόροι θα κυνηγήσουν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και την εταιρεία. Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο στην αντιδικία μας κοινωνία.

Οι υπάλληλοι δεν είναι οι μόνοι που ψεύδονται πτώσεις, υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων εκεί έξω που γλιστρούν επίτηδες στα πεζοδρόμια, σκοντάφτουν στις εισόδους και απλά έτυχε να έχουν μαζί τους τον καλύτερό τους φίλο που τυχαίνει να τα πιάνει όλα στο έξυπνο τηλέφωνο βίντεο. Αυτό κάνει θαύματα σε μια κριτική επιτροπή και οι ασφαλιστικές εταιρείες που σας υπερασπίζονται γενικά θα συμβιβαστούν εξωδικαστικά. Όταν το κάνουν, θα εξοφλήσουν την απαίτηση, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η ασφάλιση αστικής ευθύνης σας θα αυξηθεί το επόμενο έτος.

Είναι λογικό να υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες όταν υπάρχει ανώμαλο σκυρόδεμα. «Πρόσεχε το βήμα σου» ή κάθε φορά που υπάρχει νερό ή υγρό στο πάτωμα που βγάζει έναν από αυτούς τους κίτρινους κώνους που προειδοποιούν τους ανθρώπους να περπατήσουν γύρω από την ολισθηρή περιοχή είναι λογικό. Υπάρχουν τόσα πολλά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε και εάν είστε σε εγρήγορση, μπορείτε να αποτρέψετε αυτά τα ατυχήματα ή τις ψεύτικες πτώσεις να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Σκεφτείτε όλα αυτά και σκεφτείτε τα.