Αγκαλιάστε τον πάροχο ενέργειας σας

0

Όπως οι περισσότεροι από εσάς, λειτουργώ μια επιχείρηση και πάντα ψάχνω έναν τρόπο να πουλήσω περισσότερες από τις υπηρεσίες μου ή να εξοικονομήσω χρήματα. Φροντίζω να αναφέρω τα πάντα για φόρους και πιθανότατα όπως εσείς και περιμένω με ανυπομονησία τις φορολογικές μου δηλώσεις. Ειδικά τα χρόνια που έχω ζημιά.

Φυσικά, λοιπόν, όταν άνοιξαν οι ενεργειακοί κανονισμοί, ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε από ποιον θα αγοράσουμε ενέργεια και φυσικό αέριο… Άρχισα να αγοράζω το ρεύμα μου από έναν δημοφιλή πάροχο ενέργειας. Εξοικονομήσαμε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό… κάπου στη γειτονιά του 30 με 35%. Τώρα αυτό ήταν μόνο για τις οικιστικές μας ανάγκες.

Ένας πωλητής χτύπησε κυριολεκτικά την πόρτα μου και μου έδειξε τη διαφορά μεταξύ αυτού που θα μπορούσε να προσφέρει αυτή η εταιρεία σε σύγκριση με αυτό που πλήρωνα και ήμασταν τόσο ευγνώμονες… όπως πραγματικά σκέφτηκα να αγκαλιάσω τον τύπο επειδή ήταν πολύ λιγότερο ακριβό, αλλά εκεί είναι μια προειδοποίηση σε αυτό. Με αυτόν τον πάροχο ενέργειας, το ενεργειακό μας πακέτο περιορίστηκε για ένα ή δύο χρόνια. Έτσι, μετά από αυτό το διάστημα αύξησαν την τιμή της ενέργειας μας ακόμη και πέρα ​​από το κανονικό ποσοστό. Εάν δεν δώσετε προσοχή αφού αλλάξετε παρόχους ενέργειας… θα σας δολώσουν και θα σας ανάψουν και ενώ νομίζετε ότι παίρνετε φθηνότερη τιμή ενέργειας και φυσικού αερίου… σε μερικά χρόνια, η τιμολόγησή σας στην πραγματικότητα αυξάνεται πέρα ​​από αυτό που κάνετε πλήρωναν αρχικά. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν αυτό σχετικά με την αλλαγή παρόχων ενέργειας.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, ήθελα να μάθω εάν θα μπορούσα να μειώσω τις τιμές για την ενέργεια και το φυσικό αέριο της επιχείρησής μου. Η κανονική μου καθημερινή δουλειά είναι το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ. Εμπορεύομαι προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Έτσι, στην έρευνά μου βρήκα μια εταιρεία που όχι μόνο προσφέρει φθηνή ενέργεια και φυσικό αέριο, αλλά αυτό που κάνει είναι να δημιουργεί ανταγωνισμό δείχνοντας περίπου δέκα διαφορετικές προσφορές για τις ενεργειακές σας ανάγκες, που περιλαμβάνουν το χρόνο που διαρκεί η συμφωνία σας και τον σύμβουλο που επικοινωνεί μαζί σας σε ένα έγκαιρα για να βεβαιωθείτε ότι οι τιμές σας είναι όσο πιο φθηνές μπορούν να είναι. Μπορείτε να επιλέξετε ποιος σας παρέχει τη φθηνότερη ενέργεια και φυσικό αέριο. Έτσι, λόγω αυτού του ανταγωνισμού, οι δείκτες ενέργειας για την επιχείρησή μου είναι όσο το δυνατόν χαμηλότεροι.

Γνωρίζω ότι πολλές επιχειρήσεις έχουν αλλάξει παρόχους ενέργειας, αλλά έχετε δει διαφορετικούς ρυθμούς ενέργειας από διάφορες εταιρείες που είναι πρόθυμες να ανταγωνιστούν για την επιχείρησή σας;

Πως δουλεύει

Εγγραφείτε